CFAO3DentalSystem

 

Materiale și tehnologii

Materiale

277816381_104009175620487_1335970468335918282_n

CERABIEN ZR (CZR)

CERABIEN ZR (CZR) este un sistem de ceramică pentru realizarea de coroane din ceramică integrală pe suport metalic. Datorită rezistenței sale extrem de ridicate la flexiune, coroana unică cu CERABIEN ZR (CZR) pe metal poate fi aplicată nu numai pe dinții anteriori, ci și pe cei posteriori. Combinația dintre CERABIEN ZR (CZR) și cr-co vă va oferi o estetică și o potrivire îmbunătățită cu rezistență maximă pentru o restaurare superioară în ansamblu.
97794ee6-cf3b-4d34-bbe2-c4786114c55b

Oxid de zirconiu

Oxidul de zirconiu de la Kuraray Noritake Dental are o transluciditate estetică superioară. Acesta este un mare avantaj pentru a obține un rezultat perfect nu numai în cazurile PFZ (porțelan fuzionat la oxidul de zirconiu), ci și în situațiile cu restaurări în întregime din oxid de zirconiu. Cu nivelurile noastre de transluciditate ridicată, realizăm o adaptare naturală superioară la dinții vecini.
disco-ergal

Discuri Co-Cr - Mesa Italia

Disc din aliaj crom-cobalt, de calitate superioară, pentru toate aplicațiile PFM. Grad ridicat de siguranța în procesare. Proprietăți mecanice excelente. Rezultate consistente de cea mai bună calltatate. Rezistența excepțională la corodare. Stabilitate termică. Fără nichel și beriliu - biocompatibilitate sporită.

Tehnologii

K5_

Masina de frezat 5 axe K5+ VHF

Tehnologie DirectDisc pentru securizarea discurilor. Datorită sistemului de prindere fără instrumente a discurilor, mașina poate fi încărcată cu material mai rapid și mai ușor. Design futurist. Restaurări în ultraHD. Motor cu rulmenți ceramici - precizie excelentă. Acuratețe la repetiție de 3 microni. Frezează cele mai dure materiale de pe piață, inclusiv cobalt-crom
scanner-intraoral-trios-3-pod-3shape__1_

Scanner intraoral Trios 3 Pod 3Shape

Trios 3 Pod cu fir scanează dantura în timp real, oferind detalii exacte, imagini clare și color. Este un echipament de excepție pentru cabinetul stomatologic deoarece, pe lângă timpul economisit, reduce și costurile pe produse stomatologice pentru amprentarea dentară.
milling_easy5

Masina de frezare uscată - 5 axe Opera Easy 5

Precizie de neegalat. Restaurări în ultra HD. Ax premium cu rulmenți cu bile ceramice hibrizi de 4 ori pentru cea mai mare precizie de rulare. Precizie de repetiție de 3 microni. Frezează cele mai dure materiale de pe piață, inclusiv CoCr.
zr-prod-four-de-sinterisation-opera-system

Cuptor ceramic și de sinterizare - Opera System

Cuptorul ZR Prod este un cuptor compact pentru ceramică și sinterizare care este ideal pentru toate clinicile deoarece necesită spațiu redus și poate fi amplasat oriunde. Este foarte ușor de folosit și manevrat, având încuietoare electronică care previne deteriorarea lucrării sau deschiderea accidentală sau prematură.