CFAO3DentalSystem

 

Laborator tehnică dentară

Despre noi


Laborator de Tehnică Dentară, partener Euromax Monaco.

Ne-am propus să aducem calitatea produselor Noritake, produse în Japonia și pe piața din Romania.

Din grijă pentru pacienți, atenție la detalii și profesionalism de la prima consultație și până la finalizarea lucrării s-a nascut CFAO3DentalSystem.

Suntem lideri în inovație și ne propunem să rămânem, îmbunătățind constant serviciile oferite și tehnicile utilizate pentru realizarea acestora. Toți medicii se confruntă cu aceleași provocări. Scopul nostru este să oferim încredere atât medicului, cât și pacientului în întreaga procedură.

Tehnologia este în continuă schimbare și în continuă evoluție. Facem tot posibilul pentru a rămâne relevanți pentru nevoile clienților noștri folosind tehnologie avansată care ne ajută să înțelegem mai bine și sî cream exact ceea ce este necesar. Laboratorul nostru dispune de tehnologie inovatoare care ne permite să oferim restaurări de neegalat, care nu erau disponibile cu doar cațiva ani în urma.

Dacă sunteți în căutarea unui laborator care să vă satisfacă nevoile, nu puteți greși cu CFAO3DentalSystem.

Contactați-ne cât mai curând pentru a programa o întâlnire!


Cele mai noi materiale


Oxidul de zirconiu de la Kuraray Noritake Dental are o transluciditate estetică superioară. Acesta este un mare avantaj pentru a obține un rezultat perfect nu numai în cazurile PFZ (porțelan fuzionat la oxidul de zirconiu), ci și în situațiile cu restaurări în întregime din oxid de zirconiu.

Cu nivelurile noastre de transluciditate ridicată, realizăm o adaptare naturală superioară la dinții vecini.

CERABIEN ZR (CZR) este un sistem de ceramică pentru realizarea de coroane din ceramică integrală pe suport metalic.

Datorită rezistenței sale extrem de ridicate la flexiune, coroana unică cu CERABIEN ZR (CZR) pe metal poate fi aplicată nu numai pe dinții posteriori, ci și pe cei anteriori.

Combinația dintre CERABIEN ZR (CZR) și cr-co oferă o estetica și o potrivire îmbunătățită cu rezistență maximă pentru o restaurare superioară în ansamblu.